Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του agift.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...

Η ανανέωση που θα ζεστάνει το σπίτι σας

Posted by admin 22/12/2017 0 Comment(s)

Ο χειμώνας ήρθε και μαζί έφερε και κρύο. Διακοσμήστε το σπίτι κατάλληλα και να είστε σίγουροι ότι μία νέα διαμόρφωση του εσωτερικού σας χώρου θα ανανεώσει και εσάς τους ίδιους.

Ξύλινες και δερμάτινες επιφάνειες προτιμώνται αυτή τη περίοδο του χρόνου, αφού βοηθούν στο να δώσουν μία ζεστασιά στο χώρο σας. Προτιμήστε διακοσμητικά, με σκούρο χρώμα κατά κύριο λόγο, ώστε να συνάδουν με τα έπιπλά σας. Ένας επιπλέον καθρέπτης θα μπορούσε να συμβάλλει στην αισθητική που προσπαθούμε να επιτύχουμε. Μπορείτε να τον τοποθετήσετε πάνω από το τζάκι, αν υπάρχει, ή στο σαλόνι. Η αντανάκλαση από το φως των κεριών θα ζεστάνει και θα ομορφύνει την ατμόσφαιρα.

Επιπλέον για να ζεσταθείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζεστά υφάσματα ή ριχτάρια σε σκούρα χρώματα, ώστε να “ντύσετε” τις πολυθρόνες ή τον καναπέ σας. Επιλέξτε ίδιο χρώμα με αυτό των μαξιλαριών, αν έχετε, ώστε να υπάρχει ομοιομορφία.

Τέλος, στολίστε το τζάκι σας με διάφορα αντικείμενα, όπως ρόδια για καλή τύχη ή αρωματικά κεριά. Προσδώστε στο χώρο μία αίσθηση γιορτινή και ευχάριστη. Μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε διάφορα μικρά αντικείμενα, όπως κεραμικά, κηροπήγια ή ακόμα και φιγούρες-ζωάκια, με σκοπό να γεμίσετε το χώρο, όμως μην το παρακάνετε!

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Δώστε στο χώρο σας την ομορφιά που του αξίζει!